Mini hort per a infants

Aquest projecte és un mini hort per als nens. Per la canalla és fabulós aprendre a avaluar el procés de creixement de les plantes i dedicar-se a la seva cura.

Els propietaris desitjaven un espai amb gespa on jugar els nens i en el fons se'ls va proposar un mini hort de diferents espècies aprofitant verdures i hortalisses de temporada (enciam, tomàquet, plantes aromàtiques, etc.).

En aquest espai, tant nens com grans, poden cultivar les seves pròpies hortalisses i així, entretenir passant una estona agradable en família i al mateix temps poder menjar les seves pròpies verdures.

El jardí porta la felicitat!

Per atraure l'atenció dels nens sovint hi plantem maduixes. Aporten varietat a l'hort i degut al seu color vermell òpticament crida molt l'atenció dels més petits. És important cultivar varietats que després els infants gaudeixin menjant-les. D'aquesta manera és molt més fàcil que adquireixin el gust pel cultiu.

Truca'ns !

Aquí tens el nostre telèfon

659 59 81 46

Alguer Jardiners utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Alguer Jardiners no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.