Enviament del paquet

Els preus dels enviaments variaran depenent del servei de missatgeria escollit i del país.

L'enviament es realitzarà mitjançant una agència de transport urgent amb servei porta a porta. Si necessitessis que la teva comanda arribi en una data concreta (ex. Aniversari...) díguen's-ho en completar la teva comanda dins l'apartat Comentaris.

Devolucions

Si per algun motiu no queda satisfet amb la seva comanda, té un termini de 15 dies a comptar de la data de lliurament de la comanda, per tornar-lo. (Segons art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de desembre.).

En el cas que el motiu de la devolució sigui perquè el producte enviat és defectuós, el cost de la devolució serà gratuït.

Si el motiu fos un altre (talla o color elegits erròniament) els costos i riscos de la devolució corren a càrrec del comprador que haurà de fer arribar al remitent per missatgeria (no correu ordinari) el producte motiu de la devolució.

Dins del seu panell d'administració veurà indicada l'adreça on ha de fer arribar el producte.

És molt important que ens retorni el / els productes de canvi o devolució perfectament embalats, conservant en la mesura del possible l'embolcall original, i amb les etiquetes de la peça en perfecte estat.

En cas que els productes resultin danyats a causa d'un embalatge inadequat, no admetrem la devolució.

Una vegada que rebem la mercaderia, i comprovem que es donen totes les condicions anteriors, gestionarem la devolució dels diners en el termini de 30 dies.

En el cas que el producte hagi estat adquirit a través del justificant de compra per a recollir en comerç, el justificant té una validesa de 3 setmanes des de la compra. Un cop transcorregut aquest temps, no es produirà cap desemborsament per part nostra.

Si, un cop en el comerç, decidís tornar el producte, pot no rebre-ho en aquell moment i es produirà la devolució del mateix, sempre dins de les 3 setmanes des de la compra.

Truca'ns !

Aquí tens el nostre telèfon

659 59 81 46

Alguer Jardiners utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Alguer Jardiners no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.