Francament, no crec que s'hagués pogut dissenyar millor ja que amb el pas del temps no m'han sorgit necessitats no previstes en el projecte original. A més ha resultat ser un jardí que el puc gaudir de diferents maneres durant totes les estacions, cosa que no m'esperava abans de venir a viure a aquesta casa.

Enric
Enric

Per a mi, tenir un pati que hem pogut convertir en un petit jardí, em suposa molta distracció, m'agrada cuidar-lo i gaudir-lo amb la família i els amics. També hem tingut la sort de comptar amb Xavi, que estima molt el seu treball i ens ha sabut entendre el nostre gust.

Mª Rosa
Mª Rosa

Servei impecable.
Molt professionals
amb gran coneixement de jardineria.

Pablo LE
Pablo LE

Truca'ns !

Aquí tens el nostre telèfon

659 59 81 46

Alguer Jardiners utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Alguer Jardiners no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.