About

L'Alguer
Jardiners

L'Alguer Jardiners és un projecte amb gairebé 35 anys d'història, dirigit per Xavier García.

El nostre objectiu consisteix a oferir solucions creatives per enjardinar tota mena d'espais exteriors, com jardins, terrasses, balcons o despatxos, a partir de l'estudi i anàlisi d'aquests espais.

L'Alguer Jardiners no és una gran empresa. Els treballs que realitzem estan enfocats de forma artística, buscant sempre un tracte molt directe amb el client i fent-li participar per poder conèixer les seves necessitats.

Les nostres propostes estan orientades a tothom que tingui un espai per enjardinar (per petit que sigui). Després d'una valoració de l'espai i el seu entorn, es proposa una idea. Les nostres idees es basen en una fusió entre diferents espècies vegetals combinades amb diversos materials com la pedra, la fusta, el fang, el ferro i fins i tot el plàstic i tot tipus de materials àrids, tenint en compte l'entorn i la cultura mediterrània que ens envolta, donant forma a una nova expressió de jardins tant rural, com urbana.

Xavier García
Xavier García

Mestre jardiner

José Quilez
José Quilez

Jardiner tècnic

Andrea Costas
Andrea Costas

Jardinera tècnica

Truca'ns !

Aquí tens el nostre telèfon

659 59 81 46

Alguer Jardiners utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Alguer Jardiners no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.