Jardí privat en pati interior

Fusió entre jardí japonès i mediterrani. Utilitzem espècies mediterrànies dins d'un espai d'estil japonès. La fusta utilitzada és tropical.

El manteniment és de nivell mitjà, només es retalla dues o tres vegades a l'any. S'ha d'intentar que les espècies quedin molt definides, sense massa interacció entre elles. Per això seleccionem i tallem les espècies a diferents nivells.

La jardinera, que queda al fons, està composta de tot tipus d'arbustos, plantes enfiladisses i flors barrejades segons el criteri del seu color, forma, textura i dimensió.

Destaca un llimoner podat en forma de mural.

Un cop tot disposat i plantat es va construir el reg automàtic utilitzant el sistema de gota a gota. És un jardí que pateix molts canvis, per això intento venir a visitar-lo sovint.

Truca'ns !

Aquí tens el nostre telèfon

659 59 81 46

Alguer Jardiners utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Alguer Jardiners no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.