Què és la construcció de jardins?

Si ja tens el disseny del jardí, amb les zones definides, la decoració i plantes a incloure, et queda construir-lo, o sigui portar-lo a la realitat. El més habitual és contractar els serveis d'una empresa de jardineria perquè s'encarregui de tot, encara que també ho pots fer tu mateix si l'obra no és molt complexa. A L'Alguer Jardiners construïm teu jardí des de zero, si necessites disseny i construcció o si ja ho tens dissenyat i només necessites la construcció, podem ocupar-nos de tot.

Construcció i assessorament de jardins a Sabadell

Treballs a la construcció

* Neteja del terreny
* Moviments de terres
* Obres de paleta i equipaments: Murs, piscina, estany, camins, terres, escales, tanques, bancs , pèrgoles, arcs, fonts, etc.
* Il·luminació
* Instal·lació de reg
* Preparació del terreny per plantar i sembrar
* Plantar i sembrar a Elements decoratius: testos, mobles, etc.

Construcció i assessorament de jardins a Sabadell

Zones del jardí

A l'hora de construir el jardí, prèviament hem de planificar les zones que voldrem en el nostre jardí. Normalment solem tenir:
* Zona d'ombra, que pot proporcionar arbres o amb la construcció d'una pèrgola o senador i en la qual solem posar una taula per menjar, sofàs per llegir i descansar, etc.
* Zona de sol, en la qual col·locarem hamaques, espècies que requereixin sol, etc.

Construcció i assessorament de jardins a Sabadell

Terrasses i balcons

A més de la construcció de jardins, també vam realitzar la construcció / planificació de l'espai en terrasses i balcons grans i petits. Òbviament requereix un treball menor que la construcció d'un jardí, però planifiquem i instal·lem fonts, plantes, mobles d'exterior, il·luminació, horts urbans, decoració, etc. Truca'ns per a realitzar-te un pressupost a mida per a la construcció de la teva terrassa o balcó a Sabadell.

Construcció i assessorament de jardins a Sabadell

El nostre treball

A l'Alguer Jardiners construïm teu jardí des de zero, ens encarreguem de tot, disseny, planificació, obra, il·luminació, plantes i sembra, decoració, etc. El nostre àmbit d'actuació va des de l'execució de jardins unifamiliars fins l'enjardinament de zones verdes de zones industrials o de terrasses d'edificis. Truca'ns per a realitzar-te un pressupost a mida per a la construcció del teu jardí a Sabadell.

Construcció i assessorament de jardins a Sabadell

Projectes realitzats

Jardí privat

Jardí privat

Fusió entre jardí japonès i mediterrani. Utilitzem espècies mediterrànies dins d'un espai d'estil japonès.

Veure
Jardí de gespa

Jardí de gespa

Construcció de jardí amb gespa

Veure

Truca'ns !

Aquí tens el nostre telèfon

659 59 81 46

Alguer Jardiners utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Alguer Jardiners no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.