Serveis

¿En què consisteix?

El manteniment de jardins consta dels següents treballs: eliminar les males herbes del jardí, abonar el jardí, combatre plagues i malalties, reg, manteniment de la gespa, plantar i cuidar les plantes i arbres, poda d'arbres i arbustos, etc. Podar és el procés de retallar un arbre o arbust. Fet correctament, la poda pot millorar el fruit i que tingui una major qualitat. Si necessites realitzar treballs de poda i manteniment de jardins a Sabadell, a L'Alguer Jardiners, ens podem donar un pressupost sense compromís i assessorar-te.

Poda i manteniment de jardins a Sabadell

Quan podar?

Normalment, els arbres i arbustos que floreixen a l'estiu i tardor es poden a finals d'hivern, principis de primavera. Mentre que els arbustos i arbres que floreixen a la primavera, es poden per eliminar les flors marcides i enfortir les plantes. Una poda durant el creixement de primavera i estiu elimina moltes fulles i suposa un càstig per a l'arbre. A L'Alguer Jardiners podem assessorar-vos sobre quina és la millor època per podar i donar-vos consells sobre com fer-ho perquè els vostres arbres estiguin sempre ben cuidats.

Poda i manteniment de jardins a Sabadell

Tipus de poda

Poda de formació per fer formes especials. Poda de retocs. Poda de sanejament per eliminar branques seques o marcides. Poda de fructificació per retirar els fruits madurs en el cas d'arbres fruiters. Poda de rejoveniment. Poda de retall per eliminar les branques febles o antigues.

Poda i manteniment de jardins a Sabadell

Consells per podar

Utilitzar les eines necessàries per a la poda, tenir unes tisores de poda apropiades, guants de protecció, roba de treball, etc. Fer la poda amb cautela i no tallar de més, si no, podries passar-te i tallar parts del arbres encara vives. No podis mai durant l'etapa de florida. La poda mínima necessària inclou l'eliminació de fulles i branques mortes. Si vols convertir-te en un expert, truqueu-nos per assessorar-vos sobre els millors mètodes per realitzar la poda.

Poda i manteniment de jardins a Sabadell

El nostre treball

A L'Alguer Jardiners, realitzem la poda i el manteniment de jardins a Sabadell i voltants durant tot l'any. Truca'ns i t'aconsellarem sobre la data o les dates òptimes per podar els arbres i realitzar un manteniment complet. Demana pressupost sense compromís per al manteniment del teu jardí.

Poda i manteniment de jardins a Sabadell

Projectes realitzats

Jardí privat

Jardí privat

Fusió entre jardí japonès i mediterrani. Utilitzem espècies mediterrànies dins d'un espai d'estil japonès.

Veure

Truca'ns !

Aquí tens el nostre telèfon

659 59 81 46

Alguer Jardiners utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Alguer Jardiners no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.